Advertisement

Tanju Özcan Muharrem Ince / Iktidar Hayaliyle Yola Cikan Ince Ye Yakinindaki Isimlerden Biri Olan Tanju Ozcan Sirt Dondu Haberler - Bugün memleket partisi'ni kurarak siyasi hayatını devam ettiren muharrem i̇nce'yle yıllar boyunca birlikte yol yürüyen tanju özcan, chp'nin içindeki ulusalcı kanata dahil olarak tanımlandı.

Tanju Özcan Muharrem Ince / Iktidar Hayaliyle Yola Cikan Ince Ye Yakinindaki Isimlerden Biri Olan Tanju Ozcan Sirt Dondu Haberler - Bugün memleket partisi'ni kurarak siyasi hayatını devam ettiren muharrem i̇nce'yle yıllar boyunca birlikte yol yürüyen tanju özcan, chp'nin içindeki ulusalcı kanata dahil olarak tanımlandı.. Tanju özcan'ın her beyanı sonrası beni daha da düşündüren ihtimal. Bilindiği üzere, muharrem ince 2018 seçimlerine fırtına gibi girmiş, iktidara karşı söylediği her söz, bulunduğu her beyan, popülist ve aşırı söylemlere karşı karnı çok yumuşak muhalifler anında sahiplenilmiş ve kendisine az dahi olsa sempati duyan kitleleri tavlamıştı. Tanju özcan bugün twitter'daki paylaşımlarıyla genel başkanlık yarışında muharrem i̇nce'yi desteklediğini gösterdi. 190 il ve ilçe belediye başkanının katıldığı çalıştaya bolu belediye başkanı tanju özcan'ın katılmaması dikkat çekerken, kendisinin muharrem i̇nce ile birlikte hareket ediyor tezini de kuvvetlendirdi. Tanju özcan twitter adresinde şunları yazdı:

Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne. Tanju özcan'ın her beyanı sonrası beni daha da düşündüren ihtimal. Memleket hareketi'ni başlatarak yeni bir yol haritası çizen muharrem i̇nce'ye yakınındaki yol arkadaşlarından biri olan bolu belediye başkanı tanju özcan'dan darbe geldi. Bilindiği üzere, muharrem ince 2018 seçimlerine fırtına gibi girmiş, iktidara karşı söylediği her söz, bulunduğu her beyan, popülist ve aşırı söylemlere karşı karnı çok yumuşak muhalifler anında sahiplenilmiş ve kendisine az dahi olsa sempati duyan kitleleri tavlamıştı. Ben mektubuma ilk cevabı veren sayın muharrem i̇nce'ye, memleket partisi genel başkanı'na şükranlarımı sunuyorum.

Y L I N A Twitter Istanbul Ekrem Imamoglu Ankara Mansur Yavas Antalya Muhittin Bocek Eskisehir Yilmaz Buyukersen Izmir Tunc Soyer Mersin Vahap Secer Bolu Tanju Ozcan Adana Zeydan Karalar
Y L I N A Twitter Istanbul Ekrem Imamoglu Ankara Mansur Yavas Antalya Muhittin Bocek Eskisehir Yilmaz Buyukersen Izmir Tunc Soyer Mersin Vahap Secer Bolu Tanju Ozcan Adana Zeydan Karalar from pbs.twimg.com
Türkiye''deki tüm chp'li belediye başkmanları 2 günlük çalıştay için gaziantep'te biraraya geldi. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Muharrem i̇nce'den ilginç karar memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce, kendisine ambargo uyguladığını iddia ettiği basın kuruluşlarını protesto etmek için açıklamasını kameralara sırtını dönerek yaptı. Memleket hareketi'ni başlatarak yeni bir yol haritası çizen muharrem i̇nce'ye yakınındaki yol arkadaşlarından biri olan bolu belediye başkanı tanju özcan'dan darbe geldi. Bolu belediye başkanı tanju özcan, muharrem i̇nce'nin başlattığı bin günde memleket hareketi ile ilgili olarak, böyle bir hareketin bu süreçte partiye ve ülkeye bir katkı. Gözler tanju özcan ve ersan türkoğlu'nda! Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Bu sayfa muharrem i̇nce'ni̇n çalişmalarina destek olmak amacini taşimaktadir.

Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi.

Bu sayfa muharrem i̇nce'ni̇n çalişmalarina destek olmak amacini taşimaktadir. Chp'li gaye usluer istifa ederek muharrem i̇nce'ye katıldı! Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Gözler tanju özcan ve ersan türkoğlu'nda! O böyle bir hareketin faydalı olacağını düşünüyor. Chp'nin 25 ve 26'ncı dönem eskişehir milletvekilliğini yapan ve halen parti meclis mensubu olan prof. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Bolu belediye başkanı tanju özcan, muharrem i̇nce'nin başlattığı bin günde memleket hareketi ile ilgili olarak, böyle bir hareketin bu süreçte partiye ve ülkeye bir katkı. Muharrem i̇nce'den ilginç karar memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce, kendisine ambargo uyguladığını iddia ettiği basın kuruluşlarını protesto etmek için açıklamasını kameralara sırtını dönerek yaptı. Türkiye''deki tüm chp'li belediye başkmanları 2 günlük çalıştay için gaziantep'te biraraya geldi. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Tanju özcan twitter adresinde şunları yazdı:

Bolu belediye başkanı tanju özcan, türkiye'nin belediye bütçesiyle yapılacak ilk camisi için başlatılan bağış kampanyasına memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce'nin de bağışta bulunduğunu söyleyerek, bu bir dayanışma örneğidir. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Bilindiği üzere, muharrem ince 2018 seçimlerine fırtına gibi girmiş, iktidara karşı söylediği her söz, bulunduğu her beyan, popülist ve aşırı söylemlere karşı karnı çok yumuşak muhalifler anında sahiplenilmiş ve kendisine az dahi olsa sempati duyan kitleleri tavlamıştı. Türkiye''deki tüm chp'li belediye başkmanları 2 günlük çalıştay için gaziantep'te biraraya geldi. 190 il ve ilçe belediye başkanının katıldığı çalıştaya bolu belediye başkanı tanju özcan'ın katılmaması dikkat çekerken, kendisinin muharrem i̇nce ile birlikte hareket ediyor tezini de kuvvetlendirdi.

Chp Li Erkek 630 Imza Teslim Edilmedi Turkiye Dw 03 08 2018
Chp Li Erkek 630 Imza Teslim Edilmedi Turkiye Dw 03 08 2018 from static.dw.com
Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. O böyle bir hareketin faydalı olacağını düşünüyor. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Bugün memleket partisi'ni kurarak siyasi hayatını devam ettiren muharrem i̇nce'yle yıllar boyunca birlikte yol yürüyen tanju özcan, chp'nin içindeki ulusalcı kanata dahil olarak tanımlandı. Muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi' için bir yorum da bolu belediye başkanı tanju özcan'dan. Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Tanju özcan'ın her beyanı sonrası beni daha da düşündüren ihtimal. Özcan, o böyle bir hareketin faydalı olacağını düşünüyor.

Bolu belediye başkanı tanju özcan, türkiye'nin belediye bütçesiyle yapılacak ilk camisi için başlatılan bağış kampanyasına memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce'nin de bağışta bulunduğunu söyleyerek, bu bir dayanışma örneğidir.

Cumhuriyet's photographs show i̇nce at the yunuslar village mosque praying alongside a handful of other worshippers including the chp's deputy for bolu, tanju özcan. 190 il ve ilçe belediye başkanının katıldığı çalıştaya bolu belediye başkanı tanju özcan'ın katılmaması dikkat çekerken, kendisinin muharrem i̇nce ile birlikte hareket ediyor tezini de kuvvetlendirdi. Tanju özcan twitter adresinde şunları yazdı: O böyle bir hareketin faydalı olacağını düşünüyor. Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Memleket hareketi'ni başlatarak yeni bir yol haritası çizen muharrem i̇nce'ye yakınındaki yol arkadaşlarından biri olan bolu belediye başkanı tanju özcan'dan darbe geldi. Her zaman halkın sesi olan, emekten ve ezilenden yana tavır koyan, tbmm'nin ince adamı, gür sesi, cesur yürek, genel başkan adayı muharrem i̇nce'ye başarılar. Kılıçdaroğlu, muharrem i̇nce'nin hareketini destekler nitelikte konuşmuştu. Chp'nin eski cumhurbaşkanı adayı muharrem i̇nce'ye yakınlıkları ile bilinen i̇zmir milletvekili mehmet ali çelebi, karabük milletvekili hüseyin avni aksoy ile yalova milletvekili özcan özel chp'den istifa ettikten sonra, i̇nce'nin kuracağı partiye katılacakları konuşulurken, gözler bolu'daki i̇nce cilere çevrildi. 1 temmuz denizcilik ve kabotaj bayramımızı kutluyor; Chp'li tanju özcan'dan 'memleket hareketi' yorumu bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem. Bu hak en büyük zenginliklerimizden biri, çocuklarımızın geleceğidir. Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi.

Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama. 190 il ve ilçe belediye başkanının katıldığı çalıştaya bolu belediye başkanı tanju özcan'ın katılmaması dikkat çekerken, kendisinin muharrem i̇nce ile birlikte hareket ediyor tezini de kuvvetlendirdi. Ben mektubuma ilk cevabı veren sayın muharrem i̇nce'ye, memleket partisi genel başkanı'na şükranlarımı sunuyorum. Bolu belediye başkanı tanju özcan, türkiye'nin belediye bütçesiyle yapılacak ilk camisi için başlatılan bağış kampanyasına memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce'nin de bağışta bulunduğunu söyleyerek, bu bir dayanışma örneğidir. Bugün memleket partisi'ni kurarak siyasi hayatını devam ettiren muharrem i̇nce'yle yıllar boyunca birlikte yol yürüyen tanju özcan, chp'nin içindeki ulusalcı kanata dahil olarak tanımlandı.

Tanju Ozcan On Twitter Umutsuz Durumlar Yoktur Umutsuz Insanlar Vardir Edirne Bugun Umudun Adi Oldu Edirne Cumhurbaskani Adayimiz Sayin Muharrem Ince Yi Bagrina Basti Edirne Bize Bir Kez Daha Gosterdi Turkiyemkazanacak Https T Co H28yyfvwgi
Tanju Ozcan On Twitter Umutsuz Durumlar Yoktur Umutsuz Insanlar Vardir Edirne Bugun Umudun Adi Oldu Edirne Cumhurbaskani Adayimiz Sayin Muharrem Ince Yi Bagrina Basti Edirne Bize Bir Kez Daha Gosterdi Turkiyemkazanacak Https T Co H28yyfvwgi from pbs.twimg.com
Cumhuriyet's photographs show i̇nce at the yunuslar village mosque praying alongside a handful of other worshippers including the chp's deputy for bolu, tanju özcan. Bugün memleket partisi'ni kurarak siyasi hayatını devam ettiren muharrem i̇nce'yle yıllar boyunca birlikte yol yürüyen tanju özcan, chp'nin içindeki ulusalcı kanata dahil olarak tanımlandı. Bu sayfa muharrem i̇nce'ni̇n çalişmalarina destek olmak amacini taşimaktadir. Bilindiği üzere, muharrem ince 2018 seçimlerine fırtına gibi girmiş, iktidara karşı söylediği her söz, bulunduğu her beyan, popülist ve aşırı söylemlere karşı karnı çok yumuşak muhalifler anında sahiplenilmiş ve kendisine az dahi olsa sempati duyan kitleleri tavlamıştı. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne. Memleket hareketi'ni başlatarak yeni bir yol haritası çizen muharrem i̇nce'ye yakınındaki yol arkadaşlarından biri olan bolu belediye başkanı tanju özcan'dan darbe geldi.

Chp'li gaye usluer istifa ederek muharrem i̇nce'ye katıldı!

O böyle bir hareketin faydalı olacağını düşünüyor. Memleket partisi tanju özcan kafasında mı? Chp'nin eski cumhurbaşkanı adayı muharrem i̇nce'ye yakınlıkları ile bilinen i̇zmir milletvekili mehmet ali çelebi, karabük milletvekili hüseyin avni aksoy ile yalova milletvekili özcan özel chp'den istifa ettikten sonra, i̇nce'nin kuracağı partiye katılacakları konuşulurken, gözler bolu'daki i̇nce cilere çevrildi. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Bolu belediye başkanı tanju özcan, türkiye'nin belediye bütçesiyle yapılacak ilk camisi için başlatılan bağış kampanyasına memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce'nin de bağışta bulunduğunu söyleyerek, bu bir dayanışma örneğidir. Bolu belediye başkanı chp'li tanju özcan, yakın arkadaşı muharrem i̇nce'nin başlattığı memleket hareketi'ne ilişkin, ben muharrem bey'in iyi niyetli olacağını düşünüyorum ama bu süreçte bu hareketin doğru olmadığı kanaatindeyim. Kabotaj hakkımız mavi vatanımız olan denizlerimizdeki egemenlik ve bağımsızlığımızın teminatıdır. Özcan, o böyle bir hareketin faydalı olacağını düşünüyor. Muharrem i̇nce, 2018'deki seçim gecesi için tanju özcan'ı şahit gösterdi 21 haziran 2021 2018 yılında gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhuriyet halk partisi'nden aday olan muharrem i̇nce katıldığı bir programda seçim akşamı yaşananları anlattı. Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi. Yapilan paylaşimlarin doğrudan muharrem i̇nce i̇le bi̇r i̇lgi̇si̇.

Ben zarar vereceğini düşünüyorum dedi tanju özcan. Bolu belediye başkanı tanju özcan, türkiye'nin belediye bütçesiyle yapılacak ilk camisi için başlatılan bağış kampanyasına memleket partisi genel başkanı muharrem i̇nce'nin de bağışta bulunduğunu söyleyerek, bu bir dayanışma örneğidir.

Posting Komentar

0 Komentar